Pariuri bonus, pentru alungarea oricăror emoții

Casele de pariuri reprezintă astăzi o modalitate facilă de a-ți încerca norocul și intuiția cu bani foarte puțini. Mai mult, cu puțină inspirație, poți ajunge să câștigi chiar sume fabuloase, comparabile uneori cu cele câștigate la loterie. Pentru aceasta însă, ai nevoie și de o investiție din propriul buzunar, dar și de cunoștințele necesare plasării unui pariu inspirat. Iar dacă banii sunt o problemă pentru tine, află că poți beneficia uneori chiar și de pariuri bonus, care pot ușura povara financiară de pe umerii tăi. Pariurile bonus nu sunt astăzi decât o completare la multitudinea de oferte pe care cazinourile și casele de pariuri online le aduc permanent în atenția jucătorilor, cu sume tentante, ce pot depăși ușor câteva sute de lei. Cum pot beneficia însă de pariuri bonus și cum le pot face să lucreze în avantajul meu, fără să scot bani din propriul buzunar? Vom vedea în cele ce urmează.

Pariuri bonus pentru fidelizare

Pentru jucătorii cu experiență, prinderea unor pariuri drept bonus nu mai reprezintă niciun fel de surpriză. Odată ce ai acumulat vechime pe un anumit site, te poți aștepta ca, ocazional, să fii răsplătit cu un pariu bonus în semn de apreciere pentru constanța dovedită de-a lungul timpului. De asemenea, sunt site-uri care premiază depunerile făcute de tine, astfel încât la un anumit cuantum investit din partea ta, poți fi recompensat cu o anumită sumă de bani sau chiar cu pariuri sub formă de bonus, din care să te distrezi gratis. Spre deosebire însă de jocurile de tip slot, la pariuri sportive acest tip de bonusuri sunt ceva mai rare. Prin urmare, dacă la un joc slot poți primi un set de runde gratuite la câteva runde jucate, în cazul pariurilor sportive acest lucru se întâmplă pur ocazional.

Pariuri bonus oferite pe eveniment

Un alt tip de pariuri oferite drept bonus sunt cele oferite strict pe anumite evenimente. Astfel, să presupunem că avem un meci cu o miză importantă într-o zi. Casa de pariuri online poate lua atunci decizia de a recompensa cu pariuri bonus jucătorii care plasează o miză de o anumită valoare. Nu trebuie să vă speriați, căci valoarea acestei mize solicitate nu este foarte mare. Pariul bonus poate fi echivalentul acestei sume sau poate avea o valoare diferită. Ceea ce contează este că pariul tău, în acest caz, va fi unul complet lipsit de riscuri, câtă vreme știi că el va fi acoperit de un pariu bonus sau de o sumă de bani oferită de cazinou. Totul este să participi și să faci rulaj pe site.

Pariuri bonus la înscriere sau la depunere

În fine, cele mai populare tipuri de pariuri oferite drept bonus sunt cele de înregistrare sau de depunere. Aici, poți spune că pariezi într-adevăr pe banii cazinoului, fără să scoți bani din propriul buzunar. Cel puțin pentru un jucător care se află la început de drum în această experiență, un bonus de înregistrare este foarte benefic. Acesta va avea timp să se acomodeze cu sistemele de joc puse la dispoziție, având chiar posibilitatea de a vedea cum funcționează jocul pe bani reali. Singura problemă este că nu va putea scoate banii din cont pentru a-i folosi în alte scopuri aceștia urmând a fi folosiți exclusiv pentru parierea pe site.