Cum transform în bani reali o sesiune de pariuri gratis

Parierea online a devenit astăzi aproape un sport național, în care oricine dorește să plaseze o miză la un meci de fotbal sau, dimpotrivă, la un cazinou cu jocuri de masă, poate face acest lucru în voie. Acest lucru este posibil datorită ascensiunii pe care au luat-o astăzi cazinourile online, prin intermediul cărora nu mai există niciun fel de bariere în ceea ce privește parierea. Astfel, odată ce avem parte de o conexiune la internet sigură, putem plasa o miză din orice punct de pe Glob, la orice oră. Iar dacă la cazinourile și casele de pariuri în fizic nu prea are sens să intri dacă nu ai și ceva bani în buzunar, avantajul la cazinourile online este că poți beneficia inclusiv de pariuri gratis.

Pariuri gratis la sporturile favorite

Dacă în ceea ce privește jocurile de tip casino putem spune că avem o mulțime de posibilități de a beneficia de pariuri gratis, la pariuri sportive opțiunile sunt ceva mai limitate. Astfel, casele de pariuri online îți oferă o mulțime de avantaje, primul dintre ele fiind acela că nu mai ești nevoit să faci niciun fel de deplasări la ghișeul casei de pariuri, nici să stai pe la rânduri pentru a-ți plăti biletele. Odată ce ai intrat pe site-ul unei case de pariuri, poți plasa o miză pe orice eveniment sportiv dorești, din orice colț al lumii. Aici, vei avea parte de toate informațiile de care ai nevoie, începând de la statistici și clasamente, până la adevărate ponturi, care îți pot fi extrem de utile în activitatea de pariere. Nu în ultimul rând, poți avea parte inclusiv de pariuri gratis, oferite de operatorii online în mod periodic, sub diferite motive.

Pariuri gratis din bonusuri de înregistrare

Unul dintre primele tipuri de pariuri gratuite de care poți beneficia este în cadrul bonusurilor de înregistrare. Acestea se acordă în momentul înscrierii pe un anumit site al unei case de pariuri și este virat sub formă de bani cash direct în contul tău de jucător. Tot ceea ce ai de făcut este să procedezi la operațiunea de înregistrare, prin completarea unui formular online cu datele tale personale și de contact. După aceasta, te poți considera jucător înregistrat, cu toate avantajele ce decurg din asta. Cât privește bonusul în sine, acesta are o valoare demnă d eluat în calcul, pornind de la câteva sute de lei și putând ajunge și la două sau trei mii de lei. Putem spune că în acest caz pariezi pe banii casei de pariuri, în limita sumei oferite. Acest lucru constituie un real avantaj, în sensul în care banii nu vor putea fi folosiți decât pentru plasarea de mize pe site.

Pariuri gratuite pentru fidelisare

Nu în ultimul rând, putem beneficia de pariuri gratuite acordate jucătorilor cu state vechi pe un anumit site. Astfel, operatorii care se respectă acordă diferite bonificații jucătorilor înregistrați, astfel încât aceștia să fie menținuți și să nu fie tentați să migreze spre alte site-uri, pentru alte beneficii. Acestea se acordă periodic și au o valoare mai mică decât bonusurile de înregistrare. În schimb, au avantajul că pot fi folosite în orice condiții, putând fi transferate chiar din contul de jucător în cel personal.