Cele mai bune ponturi pariuri pe care le poți găsi singur

Pentru cei mai mulți dintre noi, activitatea de pariere pe un meci de fotbal sau de tenis reprezintă un act în care ne bazăm doar pe propria intuiție și pe noroc. În mare parte, acest lucru este adevărat. Cele două elemente pot fi însă ușor ajustate atunci când beneficiem și de niște ponturi pariuri pe măsură. Indiferent că prindem o informație din zbor, care ne poate deschide o altă perspectivă asupra jocului, fie că analizăm cu atenție clasamentele și statisticile avute la dispoziție, putem beneficia de adevărate ponturi, menite să ne maximizeze șansele în fața oricărei case de pariuri. Mai sunt însă și ponturi pariuri pe care unii încearcă să ni e vândă la supra-preț pe internet, când, în realitate, aceste persoane beneficiază de aceleași informații ca și noi. Cum facem însă să ne ferim de toate aceste tentații și, mai ales, unde identificăm adevăratele ponturi pentru noi? Vom afla în cele ce urmează.

Ponturi pariuri din statistici și clasamente

O primă sursă în care putem identifica ponturi la pariuri este reprezentată de statisticile și clasamentele pe care le găsim peste tot pe internet. Astfel, este de-ajuns să consulți orice rubrică de știri sportive dintr-un ziar tipărit sau online, pentru a beneficia de informațiile de care ai nevoie în activitatea de pariere. Astăzi însă, odată cu apariția caselor de pariuri online, nici nu mai ai nevoie să mai cauți în alte surse. Site-urile caselor de pariuri sunt adevărate portaluri cu tot ceea ce te interesează, astfel încât să nu mai trebuiască să cauți în altă parte nici scorurile meciurilor, nici clasamentele și nici istoricurile acestora. Toate acestea le vei găsi aici, la doar un singur click distanță. Iar dacă ești nerăbdător și dorești să pariezi în timp ce urmărești meciul, ai posibilitatea de a vedea evenimentele transmise în direct, prin streaming live. Tot ceea ce ai nevoie este un calculator sau un smartphone și o bună conexiune la internet.

Ponturi pariuri din rubricile sportive

Fiindcă am amintit mai devreme de rubricile sportive, trebuie menționat că acestea reprezintă o altă sursă pentru ponturi la pariuri sportive. Astfel, în timp ce pe site-urile caselor de pariuri ai parte de informații brute, precum statistici, cifre și clasamente, în cadrul știrilor sportive poți identifica informații pe care nu ți le va furniza nimeni altcineva. Important este să le citești în cheia care te avantajează pe tine, să le înțelegi și să le alegi, astfel încât pariul plasat de tine să fie unul cât mai inspirat.

Ponturi pariuri din meciurile live

Nu în ultimul rând, poți beneficia de ponturi în cadrul sistemului de pariuri live. Acesta se diferențiază de pariurile clasice prin aceea că poți plasa o miză în orice minut al unui meci, fără a mai fi condiționat de fluierul de început sau de final al arbitrului. Din acest punct de vedere, ai libertate totală de a plasa o miză în primul sfert de oră al unui meci, dar și după pauză sau în ultimele cinci minute, atunci când simți că inspirația și desfășurarea meciului îți vor oferi cele mai bune șanse de câștig.